Garantia calitatii

Garantia lucrarilor executate este de minim 5 ani avand in vedere respectarea conditiilor de intretinere pentru produsele folosite la exterior, durata de exploatare 40-50 ani.

In realizarea proiectelor HCR folosim profile lamelare diverse specii: molid, pin nordic, meranti, eucalipt, stejar, afzelia, makore.

Garantia calitatii materialelor folosite se reflecta in relatiile trainice pe care le-am construit cu fiecare dintre partenerii nostri de incredere.

Dintre acestia, amintim:

EURO-WOOD – cel mai important furnizor pentru accesorii tamplarie si consumabile pentru productia de tamplarie:

  • AGB  ITALIA – feronerie performanta pentru ferestre si usi din lemn stratificat, garantata la 25000 cicluri de deschidere / inchidere.
  • Helopal – sistem performant de scurgere in exterior al infiltratiilor de apa, denumit lacrimar – picurator din aluminiu eloxat montat in tocul inferior.
  • Garnituri Olimpia Italia – garnituri tip EPDM ce determina reducerea pierderilor de caldura, asigurand o buna izolare termica si fonica. Sunt compatibile cu lacurile pe baza de apa.
  • Lacuri si baituri ecologice – pe baza de apa – Adler Austria.
  • Produse profesionale pentru efecte speciale privind aspectul final al tamplariei – tamplarie finisaj „vintage”, tamplarie finisaj „periat”; astfel de finisaje se obtin cu perii rotative speciale pentru slefuire si alte tehnici dedicate