Despre

In urma cu peste 16 ani, in anul 2002, incepea povestea HCR. Am scrijelit, timid, un inceput in productia de cherestea pentru fabricile de mobila din judet.

In anul 2006 HCR face primii pasi spre producerea de mobilier, iar incepand cu  2012 ne puteam mandri cu un standard mult ridicat in domeniul producerii de tamplarie si mobilier.

5 ani mai tarziu, in 2017, HCR detinea deja mai multe utilaje, o hala de productie noua si cunostea succesul si pe piata externa, in tari precum: Franta, Belgia sau Luxemburg.

Cifra de afaceri si numarul angajatilor au crescut constant, an de an. In prezent, HCR are o cifra de afaceri de peste 2.000.000 euro/an si aproximativ 70 de angajati, iar productia bazata exclusiv pe produse unicat, nu de serie, este in procent de 80% destinata pietei externe si 20% pietei din Romania.

Echipa noastra a realizat ca, din pasiune, se nasc proiecte desavarsite in armonie perfecta cu cei carora le oferim.

De aceea, HCR inseamna astazi lucrari unicat, realizate cu suflet, pentru dumneavoastra.

Producem cu suflet si ne implicam in fiecare proiect de:

  • Usi si ferestre de exterior din lemn triplustratificat, diverse esente: molid, stejar, meranti, makore, eucalypt etc.
  • Usi de interior din lemn dublustratificat: molid, stejar, tei, meranti etc.
  • Scari interioare din lemn masiv – fag, stejar, tei, cires etc.
  • Mobilier unicat din lemn masiv – molid, fag, stejar, cires
  • Reconditionare tamplarie exterioara veche
  • Reproduceri de mobilier si tamplarie din lemn, conform modelului existent (vechi poate de sute de ani)

Asteptam cu nerabdare proiecte noi, unice, cu precadere din zona de reconditionare a cladirilor istorice, atat in ceea ce priveste renovarea constructiei cat si in ceea ce priveste partea de mobilier si tamplarie. Ne propunem sa inscriem HCR in cadrul Uniunii Restauratorilor din Romania.

Ne dorim noi provocari care sa ne ajute sa ne autodepasim. Solutiile noastre sunt complete si va stam alaturi de la recomandarea speciei de lemn potrivita proiectului dumneavoastra, pana la idei privind modele dorite, alegerea feroneriei corecte, intretinerea tamplariei, mobilierului etc.

Suntem manati de pasiune si ne dorim clienti fericiti. De aceea, pe langa seriozitate, profesionalism si corectitudine, fiecare proiect desavarsit de HCR primeste si o parte din sufletul nostru.